Laden Evenementen

Hierbij nodigen we jullie en jullie kennissen/geïnteresseerden in thuisonderwijs van harte uit voor de startersbijeenkomst van vereniging TOV. Als je thuisonderwijs overweegt of aan het begin van je thuisonderwijsreis staat, dan kunnen er allerlei vragen opkomen.

We geloven dat God ons gezin op deze weg heeft geplaatst, maar hoe nu verder? Wat betekent het voor ons leven, gezin en opvoeding dat we het als roeping van God voelen om thuisonderwijs te geven? Hoe ga ik het aanpakken of hoe ga ik verder? Wat past bij ons gezin en wat niet? Voor wie en waarom geef ik eigenlijk thuisonderwijs? Hoe weet ik of mijn kinderen genoeg leren? Hoe ga ik om met vijandige reacties? Hoe houd ik in de dagelijkse realiteit van thuisonderwijs en opvoeding mijn focus op God?

Een greep uit vragen die je als startend thuisonderwijzer kunt hebben. En dan zijn daar ook nog de gewone, alledaagse praktische vragen. Jullie vragen willen we niet onbeantwoord laten. Kom daarom naar de startersavond op maandag 22 april 2024.

Voor wie:

1. Voor geïnteresseerden in thuisonderwijs

2. Voor thuisonderwijzers die kortgeleden aan hun thuisonderwijsreis zijn begonnen

Wat is kort op weg? Van nog niet officieel gestart tot…, dat bepaal je zelf. Ben je al een aantal jaren bezig, maar zou je weleens in ongedwongen sfeer met andere leden willen ‘meekijken’ en ideeën uitwisselen, dan ben je ook van harte welkom.

Ga naar de bovenkant